Tummen upp för Eclipse

Kände att det va dags för uppdatering från min sida.. Minns inte när jag gjorde det sist, men va säkert inte så längesen. Igår ? Förrgår ? Skitsamma...

Igår va jag och Sofiafjant på nattvisningen av Eclipse. Tumme uppuppupupuppupupppp. Riktigt bra. Och det säger jag inte för att jag är en twilightnörd. (och Harry Potter, inte för att det har med det och göra men ahh värt att nämna kanske..?) Utan för att den va riktigt bra. Har tyckt att de två första filmerna inte vart något att hänga i granen precis. Eller vad fan man nu brukar säga. Men denna, mhmmmm.

Så jag och Sofia somnade väl runt fem imorse och bio slutade typ två.. Vad fan hände ? höhö. Och idag har jag bara vart allmänt seg, dryg, tråkigt, trött, arg, stressad och jävligt förvirrad. Hej ungefär en vanlig dag helt enkelt.

Nu ska jag äta grillad mat. Gott. hejdå.




shena shena


goddaaaag!


har varit och jobbat idag igen, klippt ner träd, bärt träd, sågat träd ah ni fattar.... skön..t att det bara är två ynka dagar kvar tills jag äntligen får sommarloooooov
tog en tur till spicy wok efter jobbet, käkade som en rottweiler, därefter blev de lite tjick och tjeck i affärer och vad fann jag de sista tio minutrarna innan bussen gick hem? JO, en långklänning! (lång klänning ha..haa)

men fick ångest på vägen hem och ville skrika till busschaffisen att han skulle vända bussen och köra mot staden igen så jag kunde lämna tillbaka den....

när fan ska man ha på sig en långklänning liksom????




I NEED YA HELLLLLPPPPPPPPPP, ska man behålla den eller inte??? fyfan kommer aldrig kunna bestämma mig...

/ issäääjjhhh

Goodbye.

Verkligen inte min dag idag. Ska gömma mig under en sten och sluta tänka. Hejdå.


antingen si eller så

vet inte om jag har haft den bästa midsommarhelgen i mitt liv, eller om jag har haft den sämsta.

det var väl det jag hade på hjärtat i guess

/ isabelle

blabla.

Aj jag har bränt mig på ryggen.. Inte okej. Har ont i hela kroppen också. Typ som träningsvärk... ? Och fan vad jag är duktig på att klaga. Solen skiner i alla fall och vädret går inte att avsky. Snart blir det grillad mat också, inte helt fel. Dock jobba imorn, men men. Pengar är inte fel.

Hejdå.


Potäter & sill.

Idag är det midsommar och endast fyra dagar kvar tills då jag och Sofia ska se Eclipse på bio iiihihiihi. Klockan 23:59...  Och elva dagar kvar tills ARTON. och nej jag kan inte sluta tjata om det. Men grejen är att jag kommer få panik efter jag har fyllt. För då är nästa stopp 20 liksom. Hej gamling...

Och jaaa, vad står på dagens schema då ? Jo första ska jag va hemma och bara ha tråkigt till klockan ca fyra. Då blir det potääääter och gräddfil (samt sill för dom som tycker att det är gott....) SEN blir det Grebbestad hela natten lång. Fast nae inte riktigt men ah. Hej.

Tycker att det ska sluta blåsa ute.. Inte okej! Fast bättre än regn i för sig. VAFAN jag skriver om vädret.. Japp japp. Kul. Mmmm.

Ne nu skla jag dansa som en ful ryggskadad fjortis till lite dålig musik. Fast ska jag jag inte det... Eller ? Eller inte ? osv. HEJDÅ




Alzheimers ?

Chips, dipp och cola. Min kväll är ganska så okej faktiskt. Marilyn Manson och Sonic Syndicate får inte heller glömmas. Mmm ♥ Aj börjar få ont i magen.

Btw kom jag på att jag skrev i det inlägget som försvann att jag luktade svett och verkligen skulle orka duscha... Har jag orkat duscha än tro..? NAE tror inte det va. Får bli imorn på morgonen.

Återigen har jag för mig att jag skulle skriva något viktigt/intressant.. Men nu kommer jag inte ihåg det längre.. Fan. Mitt minne är inte helt bra tror jag. Kanske håller på att få alzheimers redan? Skulle inte förvåna mig men ah.

Nej nu ska jag sluta skriva.. igen... puss på alla mina små kycklingar.


Här kommer lite fina utvalda bilder från tiden då jag och P3 gick i ettan. Och hade väldans kul framför kameran.. Vem fotografen var minns jag inte riktigt. Sara, Louise eller Isabell i alla fall höhö.


"Petra, se söt ut!" Hrm...








Hej... äcklad ?






























Haha det här var bland de första gångerna jag börja använda löshår överhuvudtaget. HEJ


Desperata tider ?


Grebbestaaad får det bli imorn, jaop. Men nästa fråga blir då.. Vart ska man sova ? Ska man orka åka in till Uddevalla, men då vet jag inte hur jag ska ta mig därifrån... fan. Eller ska man sova i fars lilla båt ? Naae... Hellst inte det. Får nog fan i mig bli att sova bakom några buskar. Japp japp, det får duga. (:

Blagdajkjadnakdkam, mm hej. Marilyn Manson ♥

Jag målade mina naglar blåa nyss, då vet ni. Ni få, typ tre, som är dumma nog att läsa denna meningslösa blogg. Som mest består av mitt otroligt ointressanta babbel...

På tal om muffins... Beställde hem två ringar förut. Eller ah, älskade lilla mamma beställde åt mig i födelsedagspresent hihi.

Artonårsdagen, kom lite fortare taaaaack...

Hmmm, har för mig att jag tänke skriva något jääääättesmart. Men tydligen var det inte det eftersom jag inte ens minns det... JAJA återkommer troligen senare med ytterligare ett meningslöst inlägg tjingtjong.



Aggression.

Jag hade skrivit ett jättelångt och jätteintressant inlägg... Och så BAMMM försvann det. Åååh vad jag blir sur.

I alla fall noterade jag att det vart dåligt med uppdatering det senaste. Fast man förväntar sig ju inte särskilt mycket från Isabelle längre..... Jaop jaop..

Och igår, ja vad hände då. Förutom att jag vaknade halv ett och sprang runt i underkläder i huset till största del av dagen så firade vi lilla Sandra Pettersson som fyllde år. Fan alla fyller ju arton nu.. 12 dagar kvar.

Imorse vaknade jag av att min älskade mor ringer mig halv tio och bokstavligt talat tvingar mig ur sängen (sov i P3s säng btw, intressant och viktig information, JA!). Så det blev att hoppa på första bästa buss och bege sig mot staden för att utföra lite arbete.

Nu är jag precis hemkommen och har lastat in massor med mat och annat kul i kylskåpet. Yeeeah... Och nu lyder frågan Vad fan ska man göra nu? Och vad händer imorn? Hade tänkt dra till Göeborg imorn egentligen. Men min mor va inte riktigt med på den idéen...

Jaaaop, det va ju kul detta. Eller ah, fast mm. Hej.



Fin bild jag och Petra tog igår... Hejdå.


Hjärnskada kanske ?

Ibland undrar jag verkligen vart jag får alla sjuka drömmar ifrån..

I natt drömde jag först en dröm att jag hade fått ett missfall? Minns att det va massor med blod, smärta och spyor haha. Och den där saken ploppade bara helt random ut, visste inte ens om att jag blivit gravid eller något. Det sjuka vara att den där... saken var vid liv..? Hmm. Jaop. Asliten var den också. Sen hände det inget mer. Sen tror jag i för sig att jag vaknade i drömmen, eller vad man ska säga. Då visste jag inte om det verkligen hade hänt eller inte. Så när jag verkligen vaknade i morse va jag jätteförvirrad..

Plus jag vaknade nångång i morse och jag hade typ gråtit troligen i sömnen. För mitt ansikte var helt vått och jag hyperventilerade haha. Minns att jag blev attackerad av en hund, en stor ful hund. Men ingen ville hjälpa mig liksom att få bort hunden. Typ hela min släkt stog och tittade på. Tack tack.

Ville bara dela med mig om mina drömmar. hejdå // Snyggsandra


Hipp hipp.

Hej jag Sandra som talar... Skriver.. Ah.

Vaknade för sisådär för lite mer än en timma sen. Eller ah, mor min ringde och väckte mig.. I alla fall, hade tänkt dra ut och dö i solen. Men det blåser ju för fan svinkallt. Inte okej, inte alls okej.. Så nu vet jag inte hur denna dagen ska gå. Orkar inte hitta på något.

På tal om vädret. Petra och Sofie fyller arton idag. Hipp hipp hurraaaa. Grattis grattis säger jag, skriver. JAJA.

Kanske borde äta frukost nu, humelihumleliiiihmmmmm...

Don’t trust a hoe.






P3 och jag för ungefär ett och ett halvår sedan. När vi hade det vädigt kul i fotostudion haha.



Och sötaste Sofie. Host detta var en av bilderna som gav mig mvg i foto host.

GRATTIS IGEN.

Aj aj aj aj aj.

Hej godmorgon godeftermiddag och godkväll.

Idag har jag hunnit med att:
Jobba i åtta timmar.
Träffa med Isabelle.
Dra till Skeppsviken med Isabelle och vart där i nån timma.
Äta glass på Mcdonalds med Isabelle.
Sitta i Museéparken med Isabelle.
Sätta mig på en buss med Isabelle.
Hamna i Vänersborg med Isabelle.
Hälsat på Isabelles mormor, haft det trevligt där i nästan två timmar.
Åkt hem igen.

Och nu sitter jag här. Men en fruktansvärd huvudvärk. Inte okej.. Hade tänkt plugga lite mer teori, men tror inte mitt lilla huvud klarar av detta.

Får bli sängen snart, med en film. Det blir finfint. Vilken är dock frågan... Hmmm.


Jajaja, hejodoooodoododo.



Hej fin bild från i höstas, hejdå.

...

något utav det värsta jag vet

.. är att få upp samma äckliga bruna chips 965627 miljoner gånger när man vill ha någon go ist
tror jag blir galen snart

/ issy

Återigen dessa rubriker..

Tänka sig, Isabelle hittade hit igen. Sega människa. Meeeeneeh SNART är mitt svar tll din fråga Isabelle. Typ nu, bums, direkt funkar bra för mig. (: Men neee, du är bara upptagen med din prins..

Jag är nästan klar med teorinnnnnnnn. Hej jag är glad, mmmmm det är jag. Ska klara provet så fort som möjligt efter att jag fyllt. Vilket är om 16 dagar på tal om det. Lycka lycka lycka.


Jag och Sara såg House of Wax igår. Och ja, den va fanktiskt ganska läskig. Hade hört att den skulle vara ganska mesig. Men nej det tyckte inte vi, nej nej. Blir glad när de snygga killarna överlever i filmer, så tråkigt när dom ska dö. Vad fan är meningen med det liksom?

Btw nämnde Sara att det är svårt att veta vem det är som skriver... Har inte tänkt på det. Men vi nämner likosm aldrig det.. I för sig märker man det nog egentligen.. Men ah, ändå. Detta är SANDRA i alla fall hoho.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka att inte drunka. Tjingtjong.

Btw mitt hår blev svart när det skulle bli mörkbrunt, tänkte att det kunde vara intressant att veta. Har dock ingen bild på det än. HEJ DÅ IGEN.


tralalalaaa

morrn morrn! eller heter det god förmiddag nu??

kanske dags för mig att uppdatera, sandra skriver ju som en galen galning här märker jaaag!

vaknade vid halv 7 tiden utav att grabben skulle upp och jobba, sen kunde jag inte somna om.....  så jag har städat rummet, diskat upp disk, käkat lite utav gårdagens chips, vinkad adjö av svärföräldrarna, kollat på aladdin och satt min stjärt framför denna skärm. är lite öde i lägenheten och jag börjar bli lite smårädd för att någon ska ta sig in och hota mig eller något... fan vilka fantasier jag har rååå...

har en supertråkig dag som väntar mig då jag måste åka hem för att hämta arbetskläderna som jag glömde hemma i fredags, och eftersom att det är en underbar söndag så går ju bussarna sååååå ofta!


en ganska najs bild från min födelsedag då jag tog en fikelika med hanny

nu blir det en sväng till solariet för att försöka bli vit. är ju i normala fall krit-vit så.
tjingelitjong

BTW SANDRA, när ska vi leka????????????

/ isssyypissy

Hoho.

Jag tittar på bröllopet? Vad fan hände liksom? Jag som var minst intressear i hela världen typ. Nästan. Ah. I för sig satt jag och mor min och skrattade under vigseln. Jaop... ? Minns inte varför, men något var kul i alla fall.

Sara kommer sen, mysigt.

Hejdå.



Jätteny bild.. Fast ne.

kill kill kill kill kill..

Jag vill skjuta en person som sitter till höger om mig... Och den till vänster vill jag slå lite lätt för hon gjode nyss att jag inte kunde se skärmen på grund av att hon ville ha godis.... Jag umgås med idioter... Eller ja, en av dom är en idiot. Den andra tycker jag om egentligen.

Vi ska se tjejfilmer sen och käka godis och slå Rasmus. Hej va kul. Dom planerade att komma hit utan min vetskap. Jahapp.

I morse typ klockan åtta drog jag och Sanna in till körskolan och pluggade teori. Och det gjorde vi fram till klockan två. Duktigt ja. Käkade mcdonalds i för sig också. Det va gott.

Det va ju kul, ja... hejdå

hjärnkramp?

Kan hjärnan bli infekterad av tankar? Jag börjar tro det faktiskt. För jag håller på att bli dum i huvudet av alla tankar som far omkring.

 


Solen skiner i alla fall.

Aj jag har bränt mig på magen. Lever nu upp till mitt stjärntecken som kräfta. Hejdå.


I miss you. And I forgive you.

Michael
Caroline asked me what I would say if I knew you could hear me. I said I do know:
I love you. God, I miss you. And I forgive you.


För er som inte sett Remember me ännu. Gör det.

Kan inte påstå att det var en överdrivet bra film överlag. Men slutet, oj. Min goda vän Sara hade nämnt att slutet var chockerande och oväntat, men det var ändå wow.. Kan nämna att jag är en person som aldrig kan fälla en tår till filmer, nästan, det finns undantag. I slutet var inte tårarna långt borta..

Ett plus med filmen var att Robert Pattinson var extremt snygg, mmmmhmmm.

Fan känner att analysvanan sitter kvar efter filmkunskapen, där vi va tvungna att överanalysera en film för att få bra betyg.. Haha.

Nu blir det sängen, i för sig sitter jag redan i sängen, men ska sova nu i alla fall. Tror jag.


Bzz.

Hejhejhejhej.då.

Jävla fluga som ska irritera mig... Blir galen helt seriöst.

Mmhmm. Övningskörde till Ed och tillbaka idag, jaop. Och sen klippte gräset, oj vad jag är duktig. Men fyfan, känns verkligen inte som att man har sommarlov än.. Det sista också.. Buhuhu.

Tävla mot Ari att käka syltmunkar med socker, eller vad dem heter, och då man inte får slicka sig runt munnen. Blev lika eftersom båda lyckades. Fan. Förlorade inte i alla fall, hatar att förlora... (:

Mina fötter är svarta och gröna eftersom jag klippte gräset barfota. Det va inte så smart. Jaja.


Om en stund blir det säsongsavslutning för Grey's Anatomy. Har i för sig redan sett det avsnittet eftersom jag inte kunde vänta. Men men. Längtar ändå hejdå. PUSS.



                                                                     ♥


Hest

Han tog med ena näven ett tag mot ögonvrån
och fatta´ sedan släggan sin
och slog i skallen på´n.
Så hästen sjönk ihop och dog ihjäl.


..... Lyssar på en låt som jag Petra skrev om på hennes blogg. Otroligt nog visste jag inte att hon hade en sådan. Men johodå det hade hon visst. http://petralarssson.blogg.se/ varsågoda hoho.

Tillbaka till låten.. Finns inte så mycket att säga egentligen. Lite speciell var den dock.. haha..



Körkort nu tack

Jag övningskörde nästan hela vägen till Göteborg idag, det kändes lite coolt. Jag är grym. Dock har jag ont i tårna nu efter allt gående. 

Blablablabla

Jag behöver pengar, jag vill ha ett jobb. Får fortsätta med morsans rabatter. Dock tar dom slut snart.. Uhuuuhu. JAJA.

Behöver börja träna igen.. Men orkar inte... Fan. Ska lyckas bli vegetarian också ju.. Hmm, jag är ganska kass ändå. Nej jag är bäst, punkt.

Tydligen ska Rasmus börja på Sinclair till hösten. I medietvåan.. (Han va för ointelligen för att gå kvar på Tekink haha) Hur ska jag orka med honom? Ska se till så att han bli mobbad och inte vågar gå till skolan. Ganska surt om han nu blir det och jag får skulden för allt senare... Hmmm.



Bara tre veckor kvar nuuuuu.




Får bli en vacker bild från i fredags som Jessica tog (;
P3 är söt i bakgrunden btw.


kräftaN

brände mig i solen idag
fräknarna anfaller
typ

ska dra och käka jordgubbar och tycka synd om mig själv en stund nu

tjaråå

Känslokall jaop.

Körkortsteoriplugg i två timmar.
Körlektion.
Rensat rabatter i två timmar.
Sett på A Walk tp Remember utan att grina. Tydligen ska man gråta till den filmen.
Sovit i soffan.
Tv.
Sängen.

Min dag ungefär, intressant jag vet.

Jaop, idag  tvingade jag mig själv att se a walk to remember. Eftersom den skulle vara så bra och så otroligt sorlig. Att jag skulle grina var helt säkert. Jahapp ? Visst den va jättefin och så, sorlig var den också. Men inga tårar här inte... Känslokall är jag tydligen nu, jaop. hej.

Ahja, får bli att sätta på en film och sen sova. Upp tidigt imorn med, hejsvejs.

Tjat tjat tjat

Ligger i sängen och tittar på film. Borde sova nu, eftersom jag ska upp tidigt imorn.. Körlektion klockan nio typ och eftersom jag och Sanna är så extremt duktiga ska vi dit typ två timmar tidigare och plugga teori. Duktiga Sandra och Sanna yepp yepp. Lite mer än tre veckor kvar bara..

Min mun smakar vitlök.. Hmm se där ja, trevligt. Eller nae.


Fan va jag är dålig på det här..
Varför bloggar jag egentligen... ?
Haha. Jaja. Har ändå inte bättre för mig att göra, tror jag.

JUSTE, jag ska gå på Eclipsepremiären med Sofia. Eller ja, ska gå på nattvisningen. Lycka ja. hej. Måste hinna läsa boken en gång till innan dess. På engelska eftersom jag inte gjort det än. Oops, jag som så gärna ville ha dom bäckerna i julas. Men har faktiskt inte haft tid. Men nu är det sommar, nu har jag nästan massor med tid.

Vad fan tjötar jag om egentligen ? Hmmm....

Nej nu ska jag va tyst. Sängen kallar. NATTI


asssååååååååå

tänker inte skriva annat än att jag mår skitdåligt
tänker aldrig mer ha släktkalajs


bakis kan ta sig i rövennnnn

hejråå

asdfghjkl. hej

Har inget att skriva egentligen. Men med tanke på att det ändå bara är plus minus två besökare om dagen så spelar det ju inte så stor roll vad jag skriver. BLadkgahdkasj j jag tänker för mycket på kvällen/natten. Orkar inte med mig själv. Mhmhmmhmhmmm. Vad vill jag egentligen med det här inlägget ? Jag vet inte. Fan, jag lider av schizofreni tror jag. Eller jag är nästan säker på det. Hmm, intressant. Hjälp va osammanhängande text.. Aja. Nej nu ska jag sluta skriva, vill skriva ut hela mitt hjäninnehåll. Men tror inte det är någon bra idé. Dels för ingen skulle läsa (vilket egentligen bara skulle vara bra) och dels för att det är mycket som ska sägas högt. Skrivas. Skitsamma. Hejdå.

jag tycker inte om rubriker.

Chips, cola, dipp, tv och en soffa. Det är vad min kväll består av. Hej. Somnade i soffan i typ en timma förut, underbart ja. Slet som ett djur förut, rensade i trädgården, blev tvingad till detta..

Jag har ett blåmärke på armen efter att jag och Sara slog på varandra igår ? Fick träffa hennes pojkvän för första gången också. Trevlig var han och han fick nog ett väldigt bra intryck av hur jag är.. JAJA. hejdå tven kallar.

hej och hejdå


Ja må hon leva

Iiiiihihihi baby fyller 18 :D Detta firade vi (Jag, Amanda, Anna, Andrea och Johannnnnnna.) genom att kidnappa henne. Sumobrottning stod på schemat, gryymkul! hahaha. Sjuktjobbigt också.  Innan fick hon sig en present jag köpt till henne också ehhheehe.

Nu ska jag snart käka tårta, sen vidare till P3 och sedan ska vi göra staden osäker. Fast ne. Ska bli bus hos en annan vän, hoho. Har dock beslutsångest, om jag ska ha kjol eller shorts...........

MVG I FOTO OCH FILMKUNSkAP, hihih jag känner mig grym ibland. Glad blev jag över detta beskedet.

Blabeliblabelibla..

Babble babble, Bitch bitch
Rebel rebel, Party party
Sex sex sex and don't forget the violence
Blah blah blah

Nu ska jag fixa klart håret tjolahopp.



GRATTIS ÄLSKLING ♥

FATTAR NI ELLER

18 JÄVLA FUCKING ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!

faaaan jag som hade tänkt råna en bank, men det går ju inte nu när jag är myndig
MYNDIG?!?!
fan....
måste betala räkningar
flytta
gifta mig
RINGA TILL FRISÖREN OCH BOKA TID SJÄLV!!!
JAG KAN JU HAMNA I FÄNGELSEE.......

BUÄÄHH
helvete
MEN
på plussidan har vi DAM DAM DAM
JAG FÅR KÖPA 3,5OR!!!!!
och tobak
OCH KOMMER IN PÅ KROGEN!!
och kan skaffa körkort


helvete.... blev mer negativt än positivt
jag vill vara sjutton bast igen

FATTAR NI ELLER

18 JÄVLA FUCKING ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!

faaaan jag som hade tänkt råna en bank, men det går ju inte nu när jag är myndig
MYNDIG?!?!
fan....
måste betala räkningar
flytta
gifta mig
RINGA TILL FRISÖREN OCH BOKA TID SJÄLV!!!
JAG KAN JU HAMNA I FÄNGELSEE.......

BUÄÄHH
helvete
MEN
på plussidan har vi DAM DAM DAM
JAG FÅR KÖPA 3,5OR!!!!!
och tobak
OCH KOMMER IN PÅ KROGEN!!
och kan skaffa körkort


helvete.... blev mer negativt än positivt
jag vill vara sjutton bast igen

Biggest loser

Sjukt. Tittar på Biggest loser just nu, helt galet. Mike är ju för fan snygg nu. Mums.



Före och efter..

Marilyn Manson <3

Blev kär på nytt när jag började lyssna på låten Isabelle la ut. Jag avgudar Marilyn Manson. Han är en gud, jag lovar. Han kan inte var mänklig så underbar han är. Okej, inte snygg precis men ah så sjukt begåvad och egfdshkljnmajfnsd. hejdå.


glömde

ska skaka rumpan till denna gamla going nu
hejråå




städa städa städa städa

tror jag börjar bli en robot, hör i min hjärna om och om igen
städa. städa. städa. tvätta. städa. städa.

fan de värsta jag vet vid födelsedagar är allt jävla städandes före och efteråt. hade varit så himla gött ifall man bara tömde allt i en stor container och slängde't på soptippen men de går ju kanske inte.
tappade lusten att fylla år nu typ
eller nej de gjorde jag inte

får jag säga en sak igen?
JAG FYLLER ARTON IMOOORN
taaaack för att jag fick skrika ut det
får äntligen köpa 3,5or WIHOOO

men nu kommer det största problemet, vad fan ska man ha för kläder?
ska trotsa vädret och har kommit fram till detta än så länge:



funderar iaf starkt på klädvalet numero 5

ahja, som att någon bryyyyr sig vaah

hejdå, ska dra och "städa" nuuuuu


Blå, rosa eller lila ?

Något fel är det på mig. Det har jag nu bekräftat.. Jag försöker komma på vilket nagellack som blir snyggt till min kjol.....?! Med Petras hjälp har jag nu kommit fram att lila naglar får det bli. Jaop.. Jag vet väldigt galet är detta. Jag och Petra diskuterar nagellack, hahah..

Morgondagen har lite överraskningar att bjuda på. Samt tårta för mig när jag kommer hem, mamsen är söt.

Jag ska börja sisa året på gymnasiet snart, om typ... två månader och lite mer. Omg. Nu dog jag. Kommer göra det snart i alla fall på grund av ångest för att bli gammal. Hahaha. Kan se det framför mig när folk diskuterar min dödsorsak. "Hon fick lite panik när hon började tredje året på gymnasiet och dog av stress för att hon inte vill bli gammal" .....

I alla fall såg på Grey's Anatomy förut, avsnittet som gick igår.. Herregud säger jag bara. Va tvungen att se avsnittet som ska gå nästa onsdag också bara för att jag inte klarade av att vänta, oops. :D Men ah. hej.


Nu ska jag ge mina naglar all min uppmärksamhet. Trevligt, trevligt. PUSS på mig.




Yeaaaah..

HEJ HEJ HALLÅÅÅ

jo nu ska jag säga er allihopa - JAG LEVER

har varit borta från mitt hus och min kära dator sen i måndags, blev kidnappad av prinsen igen sorrryyy och därför dålig uppdatering....

och vafan har jag gjort dessa dagar då ?
ööhm.. ätit, sovit, kollat film och så om igen
har självklart goseligosat lite också, men bara liiiiiite

bjussar på en bild från hans student, jävlar va jag e snygg ååhh mmm jaa
om ni undrar vad fan de är vi håller på med, så äre kära systern som sprutar in sprit i munnen på honom

lika bra att supa ner han


nä nu blev de för mycket gulligullgull här känner jag
ska storstäda hela jeffla huset och tvätta osv
nämnde jag att jag hade kalsonger på mig nu btw?

yeah yeah

IMORRN FYLLER JAG ÅR, DÅ SMÄLLEREE!!!! 18 jävla fucking årrrrrrrrrrrrr

kössennnn

Sandra sandra underbara sandra.

Sandra tycker att Petra är snygg, säger Petra. Tycker Sandra det, lite kanske. Sandra älskar sitt nya sätt att prata sig själv som tredje person, eller hur man nu kallar det. Det gillas.

Sandra var på torp förutom, det va mycket rea där idag mellan 20-22. Sandra hittade ingenting, för hon orkade inte kolla, för det va för många människor ivägen och långa köer. Träffade på Sofia gjorde hon. Sandra bjöd Sofia på en korv, den va inte god tyckte Sandra.

Sandra och mamsis köpte Mcdonalds sen istället. Det va godare. Mätt blev Sandra. Övningskörde gjorde hon också. Detta låter som en berättelse en femårig skriver.

Isabelle är fortfarande efterlyst, skulle bli orolig om det inte vore för att jag smsade lite med henne förut. Men bloggen har inte visat några tecken på att hon är vid liv, fy skäms kvinna!

Ledig imorn och på fredag avslutning, sedan sommarloooov! Då får jag äntligen slå Rasmus igen. Saknar den lilla pojken faktiskt. Trots att han är en irriterande idiot som jag avskyr och bara vill slå. Många hemska genomtänkta planer finns i mitt huvud som jag gärna skulle vilja genomföra. Men nae, tror det är bäst att låta bli, kanske ångrar mig. (:



Skolavslutningen i ettan, hej.

Vrum vrum.

Två och en halvtimma.. Så lång tid tog det att städa, tvätta och rensa kylskåpet.. Jag är trött och har ont i ryggen. Hoppas nu lilla mamsen märker något... och blir glader.

Körlektion idag, det gick bra. Tumme upp. Jag SKA ha körkort innan skolan börjar igen till hösten. Lycka till Sandra, tack Sandra. Mitt vatten smakar järn..? Inte gott.


Nu orkar min hjärna inte arbeta mer, god eftermiddag.


Hallå hallå osv ?

ISABELLE! Jag efterlyser Isabelle Svennevid! Vart håller du hus egentligen? Överger du mig och våran vackra blogg... haha. Nej men skärpning!

Jag sitter i alla fall här i min stol, i mitt rum, i mitt hus, i skogen. Snorig som fan, tack Petra tack. ♥

Städade nyss rummet, duktigt ja. Sanna fick mig att äntligen packa ihop mina colaburkar för pantning. 146 stycket blev det... Oops. Det kliar i min gom, ajajajja. klia klia klia. Rasmus kom hem, jag vill slå dig!

Eeh eeh...


Är klockan bara åtta? Trodde den i alla fall va nio, se där ja. Det va inte helt fel det. Det va inte heller helt fel att jag hade min absolut sista lektion idag. Där vi fick fika. Bullar, mmm.


Jag hade för mig att jag skulle skriva något jätteklokt.. Men tydligen inte särskilt viktigt, eftersom jag inte minns det... Attans. Aja, folk tyckte jag va fin idag i alla fall. Tack låshåret.


Nu skiter jag i det här, hejhejhejhejdå.



hej godmorgon godnatt

asdfghjk. Har så mycket att säga. Mår skit. Isabelle är dålig med uppdatering hihi. Ska snart försöka få i mig mer att äta. En drickyoghurt har jag lyckats få i mig hittills.

Jag har ett fint armband där det står picknickfestivalen. Är jag cool nu? tack jag vet att jag är det. Fick beröm för mitt nagellack av tjejen som jobbade på mcdonalds igår. tack tack. Hon tyckte det va fint, det tycker jag också att det är.
En brud vid namn Emma åkade bränna sönder Petra och Malins filt, ajdå.


4 dagar kvar till skolavslutningen samt Issys födelsedag.
15 dagar kvar till Petra och Sofies födelsedag
29 dagar kvar till min födelsedag.

Nej jag är alldeles för tråkig känner jag.. Ska se på film och fortsätta tycka synd om mig själv. hajdo



Jag mår såhär bra just nu, eller kanske inte..

She wants to touch me. lalala

She wants to touch me woah
She wants to love me woah
She’ll never leave me woah, woah oh oh

Don’t trust a hoe
Never trust a hoe
Won’t trust a hoe, won’t trust me

Hejhejhej.

Nyss hemkommen från Götelaborg. Trevligt var det. Mcdonalds till frukost också. Lyckas aldrig riktigt börja med det där att vara vegetarian.. Jaja, en dag kanske. Men blev lite ledsen när jag såg en överkörd räv på vägen förut. Stackarn.

Hatar att jag ser teoriboken ligga bredvid mig.. Får ångest att jag inte kan ett skit om alla jävla regler man behöver kunna för att ta körkort, bara exakt en månad kvar tills artonårsdagen. Hjälp. Vill inte bli vuxen. Ja man är vuxen när man är arton och när man blir tjugo bör man få ålderspanik. Punkt. Kommer jag få i allafall.

Eeeh...

Ah.


Rasmus borde komma hem från Grekland nu. Orättvist. Idiot. Som jag saknar lite dock.

Nu ska jag se på film, sova eller något annat kul. Hejdo.

en så kallad rubrik kommer här

shenareee

vafan har hänt idag rå?

jopp nu ska vi se......
dundunduuuuun
jag har .....

ätit.
sovit.
städat i 3 min sen gav jag upp.
ätit lite till.
vart med min prins som räddat mig på sin vita häst och förde mig sedan till slottet och visade upp mig för drottningen och sen gifte vi oss och levde lyckliga i alla våra daaaaaaar. the end

okej nu blev jag lite för oseriös, har varit med erik my darling idag men det lät inte lika romantiskt som det första alternativet direkt juuuuu!!!
man får la förfan ha någon som helst fantasi eller

JUSTEJA, det är fan den 6 juni idag och det vet vi ju alla att det är islands nationaldag juuuu!!!!!! grattis islänningarna!!





fan, försökte vara kul men de gick la sådär

här får ni bild på KNUGEN och drottningen. såg nu att mitt pekfinger som jag gjort på silvia ser ut som en pistol men det tar vi och gör ett fett kryss över och låtsas som vi aldrig har sett de ehhhe



nah nu ska jag smöra några rån och dricka ett glas mjölk
tjeeennaarrreee

som man bäddar får man ligga

eller något i den stilen

tjarå på er
eftersom att jag är så himlaaa bra = morgontrött, så tar det ett tag för mig att hoppa upp ur sängen. sandra den jäveln har varit vaken sen nio och har hunnit fixa till sitt vackra yttre en hel del medans jag, den otroligt smarta jäveln, går upp så jag har 20 min på mig. tjiii fick jag dääär
så jag hinner inte blogga en 73456789098765434567 rader långt inlägg, ni får nöja er med detta så länge



tjolahoppsan era jävlar

Snark

Livet suger, sen dör man. För att citera en kär vän. Jao jao.

Kunde inte somna igår, låg och funderade en bra stund efter att Issyskiten börjat snarka. Visste ni att Isabelle snarkar och pratar i sömnen? Yepp det gör hon, stönar gör hon ibland också. Tror hon en gång sa något i stil med "Man får inte ha skor på sig, annars är man naken" ....?

Hur som helst, picknickfestivalen för min del idag. Ska blir kul antar jag.

Nedrans.... Kan inte hitta min gråa t-shirt. Cut cut...

Kanske borde väcka Isabelle nu? Neee, flyger på henne om en stund. KUL ATT VETA... På tal om intressant vetande. Vi kände oss som unga på nytt igår när vi vrummade runt på min kära moppe. Asgrymt verkligen. Som att man va femton igen. Tider var det..

Ne nu får jag komma på något annat att döda tid på.

TJINGTJONG.




När Isabelle kidnappade mig för två sommrar sedan.

Jag är bäst.

Jag kom på en sak som kan vara värd att nämna. Jag pratar alldeles för mycket med mig själv. Jag kom på detta när jag pratade just med mig själv nyss. Då man får de bästa svaren ju, som man brukar säga. Jag är grym och jag älskar mig själv. hihi.♥


ska jag berätta något kul men då får ni hålla tyst lova råå

jag gillar backstreet boys grymt mycket
där har ni det, skratta på
nej men skämt åsidoooo
.......
fan nu glömde jag vad det var jag skulle skriva helveteee
fan
ööhhhhhh ah vi slänger in en bild så länge så får jag tänka
kommer säkert glömma bort det men so what, det var lika viktigt som sandras flughistoria


tja råå





NU KOM JAG PÅ DET

jag fyller 16 nej 190 NEJJ ser fan inget i mörkret där jag sitter 18!! där satt den IAF så fyller jag 18 hela somriga somrar om 5 dagar, iaf när klockan slår 12 inatt.
de ni
lova att inte skvallra rå

SANDALEN HÄR... ja

Ja, HEJHEJHEJ. Jag tänker dock inte komma med en lika fin presentation som min käraste vän Issy. Svårt att slå det liksom. Btw har jag nämnt att det känns konstigt att skriva så här? Nej, men nu har jag. Liksom som att jag förväntar mig att någon läser det jag skriver ahahha. Nu har jag redan skapat intrycket att jag är torr YES, precis det jag vill :D jaop...

I ALLA FALL.

Sandra Snygg Olsson kallas jag. Punkt. Eeeh. Hjärnstopp... Försöker lyckas tänka när Isabelle sjunger, ganska svårt måste jag erkänna. Vackert är det verkligen inte. Där fick ni mer information om henne, varsågod. 

Kort presentation om mig.. Jag är en oskyldig flicka på snart arton år. Har nyligen blivit en kär djurvän, räddade till och med en fluga ur en mugg med oboy igår. Han höll på att drunka men istället fiskade jag upp honom och vandrade ut och placerade han i solen där han fick torka eller bättra på brännan. Se så snäll liten själ jag är. Funderar på att bli vegetaian också, dock älskar jag kött... Jobbigt läge faktiskt. Men men får se hur det går..

Nu fick ni kort en inblick av mitt evighetsbabblande om saker ingen bryr sig om, jaop det är det som kommer hända så fort jag kommer skriva här i våran vackra blogg.

Nu ska jag gå och pussa på Isabelle, HEJDÅ.



En bild som är cirkus ett och ett halv år gammal får ni tills vidare.


ISSY HÄÄR

tjabba tjena hallå osv

en kort presentation om mig då vaaaa
fick världens idé nu, så jag skriver en sång om mig själv
här kommer den

en brud på 170 eller 172 eller kanske 174 cm över havet
att den jag gillar ska vara kille är enda kravet
har blåa ögon och brunt hår
har också två stycken jävligt tighta feta lååååår
brukar rocka fett och ibland lax
känner att presentationen börjar lida mot sitt slut, det är nog dax
rundar av och säger tack
nu cpade internet med, nu blir jag lack

TJINGELINGSAN PÅ ER ALLIHOPA NU SKA JAG GÅ OCH DÖ, LÄS VÅR BLOGG ANNARS FÅR NI SPÖ



pusselilussen

/ ISSY

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0