Ho ho.

"Livet suger, sen dör man"
- Fint citat från Petra för ganska så längesen......


Oj hej och hå.
Här var det lika dött som i huvudet på Rasmus.

Kände att det var dags att slänga upp ett litet inlägg. Eeeeeeeh. Kan försöka sammanfatta vad som hänt i mitt liv sen sist.. Hm.

Skolan har börjat. Matte C är svårt och tidkrävande. Religionsläraren är ganska läskig. Men trevlig emellanåt. Och justeeeeee, min före detta (lät fel att skriva gamla, eftersom det fick henne att låta gammal, vilket hon inte ääääär) samhällskunskapslärare har fått en ungjävel (: Kan därför inte ha henne i Religion nu. Men men, kul för henne.

Körskolan har börjat tröttna på mig tror jag eftersom jag envisas med att komma tillbaka. Men jag tror faktiskt att dem egentligen tycker om mig.

Petra har blivit en bitch. Extremt dryg kan hon vara. Men fortfarande söt. Och hon kilar även stadigt med Victor fortfarande. Som jag tycker ska se ut som Edward Cullen på Halloween, för att han har goda chanser att bli ganska så lik. Han har många gånger hört att han ser ut som honom.

JUSTE! Jag och Petra har bestämt oss för att börja med träningen också.. Igen.. I alla fall, vi körde på med ki-box i måndags och igår spinning. YEAH. Träningsvärk. ♥

Nu ska jag snart se på Idoooool. Daniel ska sjunga idag tror jag. Ganska grymt att en Uddevallatyp har kommit såpass långt i idol igen. Yeaaaah. Heja heja, hejdå.



RSS 2.0